IOF запрошує вас на семінар високого рівня, який відбудеться 5-6 лютого 2022 в режимі онлайн. Семінар розрахований на ліцензованих радників змагань та майбутніх організаторів змагань під егідою IOF але не обмежується ними. Національні федерації мають підтвердити заявки відповідних кандидатів.

Планується 2 сесії по півдня з презентаціями та можливістю задати питання після кожної. Пізніше презентації також будуть доступні в YouTube. Точна програма буде опублікована 18 січня на сайті IOF, але зараз відомо, що вона включатиме доповідь про підготовку до WOC 2021, а також презентацію про підготовку національних команд до WOC від головного тренера норвезької команди Янне Салмі.

Заявитися на участь в клініці можливо через форму на сайті IOF, кількість учасників обмежена (100). Дедлайн до 31 січня 2022.

А також: комісії з орієнтування бігом та з правил IOF запрошують бажаючих до участі в офлайн-клініці майбутніх радників змагань.

Клініка відбудеться з 29 по 30 січня в Бургдорфі (Burgdorf) в Швейцарії. Клініка радників змагань має підготувати слухачів до отримання ліцензії IOF-радників з орієнтування бігом.

Нагадуємо, що крім участі в клініці, щоб отримати ліцензію потрібно також:

1. Бути активним учасником змагань з орієнтування бігом.

2. Мати змагальний досвід в інших країнах, ніж ваша.

3. Успішно контролювати національні змагання за останні 3 роки.

4. Вміти спілкуватися з IOF та федерацією-організатором (переважно англійською мовою).

5. Знати Правила IOF та інші відповідні нормативи.

6. Отримати схвалення національною Федерацією.

Заявитися на участь в клініці все ще можливо через відповідну форму на сайті IOF.