Останньою жертвою обмежень, викликаних пандемією COVID-19, став чемпіонат Європи серед юнаків та юніорів, який мав бути проведений у м. Шалготарджян, Угорщина в період з 24 по 26 квітня 2021 року. Основна причина скасування – непередбачуваність поточної ситуації щодо проїзду, проживання, вимог до вакцинації та тестування COVID на місці тощо.
Спочатку чемпіонат Європи серед юнаків був запланований на червень 2020 року, але рішенням, прийнятим у квітні 2020 року, був перенесений на більш пізній термін. У липні, після рішення про скасування чемпіонату світу серед юніорів, що мав відбутися у Туреччині, Угорщині було запропоновано включити у програму свого чемпіонату юніорські категорії і, таким чином, також присудити юніорам європейські титули. Змагання були перенесені на жовтень 2020 року. Після початку другої хвилі пандемії жовтневу версію також довелося скасувати, а нові дати було оголошено на квітень 2021 року.
Таким чином, змагання в Угорщині будуть перенесені на 2022 рік та проведені як «звичайний» чемпіонат Європи серед юнаків, а чемпіонат Європи серед юнаків 2021 року буде організований, як і планувалося, у Литві з 19 по 22 серпня.