“Дорогі друзі!

Мене звати Йосеп М. Сантьяго (Josep M. Santiago), і я президент Федерації орієнтування Каталонії. Не впевнений, чи ви зможете прочитати цей лист, яле не можу не спробувати зв’язатися з вами.

Декого з ваших учасників федерації, а саме відвідувачів Maximus O-Meeting, війна застала в Іспанії. Більшість з них молоді орієнтувальники і тримають зв’язок з нашими дітьми в інстаграмі. Ми знаємо, що з ними усе гаразд, але не можемо перестати думати, що ми та наші сім’ї могли б опинитися в схожій ситуації. Наш найбільший клуб, Сat-O, усіма можливими способами намагається допомогти їм.

Я щиро хочу висловити слова підтримки вам і запропонувати допомогу. Якщо хтось з членів федерації зупинився у Каталонії, ви завжли можете контактувати нас у будь-яких питаннях. Також, при необхідності, ми можемо безоплатно прийняти вас у нашу федерацію. Будемо раді також познайомити з найближчим до вашого місця проживання клубом. Це допоможе кожному, навіть тимчасово, але насолодитися орієнтуванням та відволіктися від сиутації, у якій перебувають.

Не соромтеся контактувати нас у інших питаннях також, де ми можемо бути корисні.
Шлю вам обійми з Каталонії”.

Контакти для зв’язку: josep.santiago@orientacio.cat
Джерело: електронний лист президента на uof@orienteering.org.ua.