Логотип ФСОУ

18-19 грудня об 12:00 у приміщенні бази “Юний Турист” м.Київ, вул. Академіка Заболотного, 144,  відбудеться конференція ГО «Федерація спортивного орієнтування України».

Програма звітно-виборчої конференції:

18.12.2021 субота
до – 12:00 Реєстрація делегатів конференції
13:00 Відкриття конференції
13:30-19:30 робота конференції
19.12.2021 неділя
9:00-14:00 робота конференції

Уряд продовжив карантин в Україні до 31 грудня 2021 року, тому попереднє рішення про призначення термінів Конференції у 2021 році за умови відміни обмежень «червоної зони» стає неможливим. На засіданні Президії від 30.11.2021р. було прийняте рішення про проведення  Конференції 18-19 грудня 2021р.

Враховуючи, що з 24 листопада Уряд змінив правила карантину в Україні – посилив вимоги протиепідемічних заходів, звертаємо Вашу увагу, що для запобігання скупчення при проходженні мандатної комісії, члени федерації, які мають довіреності з делегуванням повноважень, повинні надіслати копії цих довіреностей на адресу: UOF@orienteering.org.ua.

Крайній термін відправки копій – 17 година 17 грудня 2021р.   

Під час реєстрації на конференції оригінал довіреностей здається в мандатну комісію.

(Зразок довіреності на голосування).

При виявленні у довіреностях збігу делегованих голосів члени мандатної комісії:

  • по-перше, проводять опитування телефоном особи, яка делегувала свої повноваження кілька разів, в присутності делегатів, у яких виявлено збіг підписів;
  • по-друге, при запереченні факту делегування повноважень відраховують голос.
  • по-трете, при відсутності телефонного номеру чи зв’язку з особою, яка делегувала свої повноваження кілька разів, такий голос не враховується у всіх делегатів.

Увага! Для запобігання зловживань при виявленні двох фактів заперечення делегування повноважень одному делегату, довіреності, виписані цьому делегату, визнаються недійсними.

Звертаємо увагу, що у делегатів, для забезпечення виконання протиепідемічних правил, буде проводитись перевірка документів*  та температурний скринінг. При відсутності  COVID-сертифікату або  негативного тесту чи сертифікату про одужання делегат не зможе прийняти участь у роботі Конференції.

Розраховуємо на розуміння та відповідальне ставлення усіх членів Федерації.

*УВАГА! Всі учасники Конференції повинні мати довідку про негативний результат тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тест на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведено не більш як за 72 години до початку заходу (довідка повинна бути підтверджена чеком про сплату за проведення тесту); або документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації від COVID-19 вакцинами, включеними Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях (підстава – застосунок “ДІЯ” ) або сертифікату про одужання від COVID-19 (термін не більше ніж 105 днів з моменту встановлення диагнозу). 

Ознайомитись з діючими Карантинними заходами можна за посиланням:

https://covid19.gov.ua/karantynni-zakhody

Місце проведення: м.Київ, вул.Академіка Заболотного, 144, база “Юний Турист”

Бронювання та оплата за розміщення самостійно (роміщення неможливе без наявності тесту на COVID-19 або сертифікату про вакцинацію, див. вище).

До Вашої уваги пропонуємо заяви кандитатів на посаду Президента (за порядком надходження анкет):

1. Дрозд Олена Михайлівна

2. Постельняк Олег Анатолійович – відкликав свою заяву 17.12.2021

3. Петрочук Дмитро Павлович

За поданням Президії на посаду Почесного президента ФСОУ – Божко Тетяна Петрівна.

Заяви кандитатів на посаду Віце-президента (за порядком надходження анкет):

  1. Уфімцева Тетяна Сергіївна, Машинський Сергій Русланович, Постельняк Олег Анатолійович,

Заяви на керівні посади ФСОУ:

голова наглядової ради – Бібленко Василь Станіславович, Міліруд Євген Олександрович

наглядова рада – Ліпка Володимир Миколайович,

члени Президії – Уфімцева Тетяна Сергіївна, Бадан Юрій Іванович – відкликав свою заяву 08.12.2021, Тарасенко Сергій Володимирович, Доценко Олена Володимирівна, Кудрін Володимир Борисович, Машинський Сергій Русланович, Міліруд Євген Олександрович,

Звіти голів ВП ГО ФСОУ за період 2020-2021 р.р. (за порядком надходження):

Станом на 20.10 2021 р. ВП у Чернівецькій області, ВП у Дніпропетровській області, ВП у Івано-Франківській області, ВП у Донецькій області 2020, ВП у Донецькій області 2021

Станом на 21.10 2021 р. : ВП у м. Києві, ВП у чернігівській області , ВП у Закарпатській області , ВП у Полтавській області

Станом на 29.10 2021 р. : – ВП у Запорізькій області, ВП у Київській області,

Станом на 15.11 2021 р. : ВП у Сумській області,

Звіти голів тренрад: звіт голови ТР СОЛ, звіт керівника делегації юніорської збірної України (СОБ), звіт старшого тренера юнацької збірної України (СОБ), звіт голови ТР МТБО, звіт голови ТР СОР 2020, звіт голови ТР СОР 2021,

Керівникам відокремлених підрозділів ФСО України. На виконання вимог Статуту ФСО України просимо не пізніше 30 жовтня 2021 року все ж таки надати такі дані:

  1. Фінансовий звіт за використання коштів, отриманих підрозділом від членських внесків в період між конференціями 2020-2021 рр.(у довільній формі);
  2. Звіт про діяльність підрозділу в період 2020 -2021 рр. у довільній формі, але має бути наданий письмово ( у ел. вигляді на адресу  vitaliy_petrov@ua.fm , зразок додається) – для публікації на сайті ФСОУ.
  3. Пропозиції щодо діяльності ФСОУ та кандидатури до керівних органів ФСОУ на розгляд звітно-виборчої конференції 13-14.11.2021, м. Київ .

зразок звіту ВП

Витяг зі статуту:

4.10. Кандидати, які мають намір взяти участь у виборах на посаду Президента Федерації, членів Президії, Наглядової ради надсилають електронною поштою ( vitaliy_petrov@ua.fm) :

-заяву на участь у конференції;

-програму кандидата (обсягом до двух тисяч друкованих знаків), в якій у довільній формі викладається позиція кандидата щодо пріоритетів діяльності у складі керівних органів Федерації;

-копію паспорта громадянина України (першої -шостої сторінок та сторінки з відміткою реєстрації місця проживання).

Заяви та програми кандидатів оприлюднюються на офіційному веб-сайті Федерації.

шаблон заяви кандидата