З 04 по 07 грудня у м. Києві відбудеться чемпіонат України  зі спортивного орієнтування (бігом).

БЮЛЕТЕНЬ 1

БЮЛЕТЕНЬ 2

РЕГЛАМЕНТ

Важлива інформація!

Зверніть , будь ласка, увагу що, відповідно до Постанови МОЗ №58 від 19.11.2020 року обов’язковою умовою для участі учасника/команди в змаганнях, згідно санітарних та протиепідемічних заходів і медичних рекомендації є подання на офіційному бланку, завіреному печаткою результату експрес-тестування на визначення антигену до вірусу COVID-19. На виконання вказаної вище Постанови Організатори забезпечують проведення експрес-тестування для визначення антигену до вірусу COVID-19 під час проходження мандатної для всіх учасників, тренерів, співробітників, які мають контакт з учасниками змагань чи командою: учасники та представники, які не мають можливості до приїзду на змагання отримати результат експрес-тестування на визначення антигену до вірусу COVID-19 можуть придбати експрес-тест в аптеці або через інтернет та за допомогою медпрацівника зробити його. Підсумки засвідчуються  протоколом.

Експрес-тест можна придбати в інтернет-магазині за посиланням. Вартість одного тесту 300 грн (при замовленні до 17:00 Ви отримаєте тест наступного дня). Ціна при купівлі від 3-х тестів – 250,00 грн. за тест. При купівлі від 3-х тестів – доставка безкоштовна . Детальніше про тести див. тут.

Для тих, хто замовляє проживання та харчування на базі КДЮСШ “Пуща-Водиця” – відправляйте, будь ласка, свої замовлення на e-mail:sportshkolapusha@ukr.net.  У відповідь Вам надішлють рахунок, який необхідно сплатити до приїзду на змагання (КДЮСШ не має касового апарату, тому оплата здійснюється через банк). Послуги з розміщення та харчування будуть надаватися після пред’явлення квитанції про сплату. Телефон для уточнення інформації +38 0980899694, +38 0504401932 – головний бухгалтер.